Gluténmentes zabsüti

Ez az isteni finom és puha zabsüti tökéletes nasinak vagy útravaló tízórainak. Másnap is puha és mivel laktató, ezért két étkezés között vagy akár reggelinek is megfelelő.

Hozzávalók:

  • 150 g gluténmentes zabpehely
  • 1 kávéskanál gyömbér
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 90 g gluténmentes zabpehelyliszt
  • 45 g poreritrit vagy porcukor
  • 25 g méz
  • 10 g frissen facsart citromlé
  • 100 g kókusztej

Egy tálban keverd össze a gluténmentes zabpelyhet és zabpehelylisztet. Add hozzá a porcukrot (vagy eritritet), a szódabikarbónát és a gyömbért. Egy kisebb edényben keverd össze a mézet, citromlevet és kókusztejet, majd öntsd hozzá a zabhoz.

Nedves kézzel formázz lapos rudakat vagy korongokat és sütőpapíron süsd körülbelül 20-25 percig.

Scroll to Top