Minipizza kontaktgrillben

Hozzávalók (1 db-hoz)
A hozzávalókat egy tálban összegyúrjuk, majd 5 percet pihentetjük.
Forró kontaktgrillben kb. 10 perc alatt készre sütjük a pizzalapot.
A lapot megkenjük pizzakrémmel/ketchuppal/ házi paradicsomszósszal megszórjuk reszelt violife növényi sajttal és mikrohullámú sütőben kb. 2 perc alatt ráolvasztjuk.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
További információ az adatvédelmünkről: Adatkezelési tájékoztató
Cookie szabályzatunk itt érhető el: Cookie szabályzat