Minipizza kontaktgrillben

Hozzávalók (1 db-hoz)

  • 45 g hajdinaliszt
  • 20 g tápiókakeményítő
  • 1-2 g szódabikarbóna
  • 15 g frissen facsart citromlé (fontos, hogy friss citrom legyen!)
  • 2 g só
  • 20 g víz
  • 2-3 g olívaolaj
  • ízlés szerint fűszerek: bazsalikom, oregánó, kakukkfű
  • pizzakrém
  • violife növényi sajt

A hozzávalókat egy tálban összegyúrjuk, majd 5 percet pihentetjük.

Forró kontaktgrillben kb. 10 perc alatt készre sütjük a pizzalapot.

A lapot megkenjük pizzakrémmel/ketchuppal/ házi paradicsomszósszal megszórjuk reszelt violife növényi sajttal és mikrohullámú sütőben kb. 2 perc alatt ráolvasztjuk.

Scroll to Top