Paradicsomos kacsazúza

Sokkal szaftosabb lesz a paradicsomtól, mint ha csak egy kevés fűszerpaprikát tennénk bele. Ha apróbbra vágjuk a zúzát akkor hamarabb elkészül, én egészben főztem így majdnem 2 órát vett igénybe.
Hozzávalók:
A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megdinszteljük.
Hozzáadjuk a zúzát (ha apróbbra vágjuk hamarabb megfő) és picit hagyjuk párolódni.
Hozzáöntjük a paradicsomkonzervet és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Célszerű már itt önteni hozzá 1 pohár vizet, majd födő alatt puhára főzni.
Időnként keverjük meg és öntsünk hozzá még vizet, ha elfő. (érdemes figyelni, mert könnyen lekap)
Nokedlivel, tésztával tálaljuk (vagy akár sült krumplival)
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
További információ az adatvédelmünkről: Adatkezelési tájékoztató
Cookie szabályzatunk itt érhető el: Cookie szabályzat