Zöldségragu

Hozzávalók:
Egy jénai tálat olívaolajjal kenj ki. A zöldségeket pucolás után kockázd fel, a paradicsomot vágd félbe vagy negyedbe (méretétől függően), majd tedd őket a jénaiba. Ha szereted a csípőset akkor erős paprikát is vághatsz bele. Egy kisebb tányérba öntsd a creme vega-t, adj hozzá 3 teáskanál mustárt, sót és a fűszereket. A szószt öntsd rá a jénaiba pakolt zöldségekre, majd keverd össze. Tedd a jénaira a tetejét és 45 percig süsd.
Én sült krumplival tálaltam.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
További információ az adatvédelmünkről: Adatkezelési tájékoztató
Cookie szabályzatunk itt érhető el: Cookie szabályzat