Zöldségragu

Hozzávalók:

  • 2 db nagyobb répa
  • 2 db paprika
  • 4-5 db kisebb paradicsom
  • 150 g creme vega (1 doboz)
  • 3 tk. mustár
  • kis fej vöröshagyma
  • fűszerek: bazsalikom, kapor, só, bors, majoranna

Egy jénai tálat olívaolajjal kenj ki. A zöldségeket pucolás után kockázd fel, a paradicsomot vágd félbe vagy negyedbe (méretétől függően), majd tedd őket a jénaiba. Ha szereted a csípőset akkor erős paprikát is vághatsz bele. Egy kisebb tányérba öntsd a creme vega-t, adj hozzá 3 teáskanál mustárt, sót és a fűszereket. A szószt öntsd rá a jénaiba pakolt zöldségekre, majd keverd össze. Tedd a jénaira a tetejét és 45 percig süsd.

Én sült krumplival tálaltam.

Scroll to Top